CÉGÜNK RÖVID BEMUTATÁSA


Szigetvári telephelyű díszkovács műhelyünk több profilban állít elő kovácsoltvas termékeket 14 fős létszámmal.

Elsőként említem míves kidolgozású, igényes kivitelű kovácsoltvas kerítéseinket, kapuinkat, kül- és beltéri, balkon- és lépcsőkorlátjainkat. Ajtó és ablak védőrácsaink nem csupán esztétikai élményt nyújtanak, hanem vagyonvédelmet is szolgálnak, megfelelve a biztosítók által támasztott követelményeknek.

Számítógépes tervezőirodánkban az Ön által megálmodott elképzelést látványtervvé alakítjuk, ami már a gyártás alapjául szolgáló műhelyrajz is egyben. Széleskörű referenciagyűjteményünkből könnyen kiválaszthatja az Önnek tetsző desing-t.

Foglalkozunk műemlék jellegű kovácsoltvas termékek felújításával, hiányzó elemek minta alapján történő utángyártásával.
Gyártunk lakatosoknak, barkácsolóknak különböző méretű:

kézikovácsolt és melegen erezett kivitelben.

Többfajta balkonelem, többféle stílusban összeállított rácsmodul kapható; illetve egyéni elképzelés alapján bármilyen motívumsort legyártunk.

Raktárkészletünkből azonnal, utángyártással pár napos átfutással vásárolhat.

Saját tervezésű kovácsoltvas, és modern fémbútorokat, lakáskiegészítőket gyártunk kül- és beltérre egyaránt. Termékeink között megtalálható minden hagyományos kovácsoltvas berendezési tárgy.

Honlapunkon lehetőséget biztosítunk online katalógusunkból történő azonnali rendelésre. Elsősorban bútorok, lakáskiegészítők, kerítés és korlátelemek és alkatrészek, valamint dísztárgyak vásárlására adunk lehetőséget.
Az adott tárgy megjelenítésével, méreteivel, használatára vonatkozó adatokkal segítséget nyújtunk a termék megismeréséhez.

A kerítések, korlátok, és védőrácsok a helyszín adottságait figyelembe véve, egyedi méretekben készülnek, emiatt a katalógusban található mintákra csak árajánlatot tudunk adni egy pontos helyszíni felmérés alapján, amit akár Ön is elvégezhet.

Minden termékcsoport esetében van lehetőség egyedi termék legyártására is az Ön elképzelése alapján, melyet faxon, e-mailben, postai úton is eljuttathat hozzánk. Ötletét kidolgozzuk, és előzetes árajánlat után legyártjuk.
A megrendelt terméket postai utánvéttel, vagy futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre.

A katalógusban található termékek folyamatos frissítés és bővítés alatt állnak a teljesség igénye nélkül.


Kérem, nézze át katalógusunkat. Ha termékeink elnyerték tetszését, várom szíves megrendelését.


Tisztelettel: Bozsogi Tamás